dilluns, 28 de març del 2011

XXII saló de la Immersió de Cornellà. 2

Potser perquè aquest any sí que teníem diferents qüestions que esbrinar, ens vàrem apropar a alguns estands amb la sana intenció de preguntar, més que xafardejar per xafardejar.

Repassant la visita al saló crec que he de destacar tres coses:

La presencia de només una gran marca.
La presència de dos centres que es dediquen al busseig sota el gel i en alçada.
L’augment de material tècnic exposat.

El primer punt respon a la falta d’interès que genera aquest saló, però el segon i el tercer em semblen interessants perquè em dóna la impressió de que el sector creix, més en el sentit de que es fa adult i que ara són accessibles materials i equipaments que fa 10 anys eren inviables. Donem una volta?


A Cressi vàrem preguntar sobre el vestit sec Drylastic. És veritat que la companyia japonesa que els fabrica es va “liar” amb els colors i aquí ha arribat el model italià, que resulta que és igual que el model d’aquí de l’any 2009. Això fa que es vegin bones ofertes. També ens vàrem informar sobre les aletes Reaction, més dures que les Frog, perquè a la Ju té problemes als genolls i, a més, li mola el disseny... sembla que al maig fan unes jornades test i les podrem provar, però no em van dir quan ni on... jo a vegades la flipo.

A l’estand dels de Scuba 0.76 ens vàrem informar sobre el busseig sota el gel , una activitat que tenim ganes de provar, sobre tot ara que ja hem provat els vestits secs. Es pot fer a La Molina i a Núria. Mirant la info m’he adonat que a Núria és moltíssim més car que a La Molina. M’he d’informar del per què. També estaven per allà els de Busseing Pallars (un web horrible), que són gairebé famosos perquè van sortir a TV3 (6'). Es dediquen a les immersions en alçada... interessant. El seu web: horrible

El material tècnic va estar representat per diversos estands. A destacar el de Bare , una empresa que és famosa pels seus magnífics (i caríssims) vestits secs. També vaig veure el TIR, el primer rebreather recreatiu a l’estand de Subzero. HM Diver (un web horrorós!!!) va presentar una col•lecció ingent de rebreathers. També Servisub Marina representava el busseig més tècnic, però el seu estand, cèntric i gran, estava una mica desangelat amb uns quants secs i una burra d’humits d’oferta.









El comentari de la Ju: Busseig sota gel, curs de nitrox, Columbretes... Una sola volta per la Fira i ja se’ns acumulen les idees per aquest any.


 Continuarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.