dijous, 7 d’abril del 2011

Submarinisme per aquest abril


Doncs aquest mes és el que oficialment obre la temporada de submarinisme. La majoria de centres deixen d’hivernar i obren regularment, alguns cada dia i d’altres cada cap de setmana.

Però el que vull destacar és que aquest mes Aqualung estarà molt present a l’Estartit, ja que portarà a terrme ni més ni menys que tres jornades de vestits secs.
El cap de setmana del 16 i 17 serà al Rei del mar (doncs sí, web cutrillo), que són a l’Hotel Panorama. El centre és del grans amb dos vaixells per a 30 persones cada un amb ascensors incorporats. Segur que tenen el seu públic, jo de moment no en sóc.
El cap de setmana següent serà el torn del Diving Center La Sirena (un altre web horrible i mal traduït). No tinc cap notícia del centre, ni bona ni dolenta.
El darrer cap de setmana està reservat per a Xaloc. Va ser el primer centre al que vàrem anar per bussejar a les Medes, però cada cop ens ha agradat menys fins el punt de canviar de centre el darrer cop. De tota manera, per ubicació i perquè forma part del carnet BCB segueix sent una opció vàlida.
   
Aqualung Blizzard Pro
Doncs després de comprovar la comoditat dels nous vestits secs de neopré, val la pena apropar-se un d’aquests caps de setmana i gaudir de l’oportunitat de provar-los sense cost. Aqualung estarà presentant els seus dos secs de neopré, el Blizzard de 7 mm. i el Blizzard Pro el comprimit de 4 mm. que és el que vull provar per a comparar-lo amb el Drylastic que ja vaig comentar. A més vull veure si hi ha oportunitat de provar les rates. Encara que ho dubto, no ha de ser gaire higiènic. La iniciativa és collonuda i a veure si altres grans marques s’hi apunten, l’únic però és que tindrem que esperar fins el maig per provar el Whites Fusion per comprovar si realment és tan innovador com diuen. El preu, ja us ho dic, és força conservador: més de 1.500 dólars.

A més de tot això, els de l’Àmfora muntaven una immersió amb classe de nudibrànquis aquest proper dia 23, però m’han comunicat via FB que no tindràn l'aula feta i ho deixaran en nocturna. Com que lloguen els secs, també és una opció atractiva per aprofitar abans no es desperti el gruix de bussejadors que estan esperant que l’aigua s’escalfi.

Per últim els de Palamós Dive Center  inauguren el seu nou local al port el proper dia 9 de cinc de la tarda fins les vuit del vespre. No han dit res d’immersions, però si voleu una copa de cava de gorra i aprofitar per xafardejar unes instal·lacions noves de trinca, ja ho sabeu.

El comentari de la Ju:  Per fi comença la temporada i sembla que comença bé, amb una copa de cava i una nocturna sense aglomeracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.