dijous, 28 d’abril del 2011

Submarinisme per aquest maig.

Doncs després d’una Setmana Santa de merda amb immersions anul·lades pel mal temps i refredats, fem una miradeta a les activitats que ens proposen alguns centres de submarinisme, ara que la temporada ja porta un mes inaugurada oficialment.

Com ja vaig comentar el mes passat, el cap de setmana que comparteixen abril i maig podeu provar secs d’Aqualung a L’Estartit. Però el tour continua i el cap de setmana del 7 i 8 de maig estaran a Poseidon Nemrod Diving. Cap a finals de mes el 28 i 29 també els trobareu a Aiguablava Dive Center de Begur, on es podrà bussejar amb els Whites Fusion. Si esteu per Madrid també teniu la mateixa activitat organitzada per Marepolis a Altea segons ells (o sigui que en realitat no cal estar a Madrid) i a Ruidera segons Aqualung... ja s’aclariran.
A la Ju li agraden!

A la Fira de Submarinisme els de Cressi ens van dir que farien unes jornades de test de material, però sabien ni quan ni a on... ells sembla que encara no ho saben perquè no m’han dit res (estic subscrit a una Newsletter inexistent), però els de Palamós Dive Center ho anuncien al seu web pel cap de setmana del 7 i 8, una bona oportunitat de baixar al Boreas equipat amb les darreres novetats de la marca, que proporciona tan bon material com mala informació.
L'Hybrid She Dives de Mares també podria ser per la Ju

 L’altre gran europeu, Mares, tampoc informa al seu web que Premià Sub organitza unes jornades de test de material. Quan? Doncs sí el cap de setmana del 7 i 8 de maig.

Deixem el tema de test de material, que em sembla una de les coses més interessants que poden fer les marques, per a centrar-nos en una altra activitat. Qui no voldria ser Divemaster? Carregar ampolles, guiar les immersions a novells esvalotats, fer batejos en piscina, recollir i ordenar el material de lloguer, escombrar i fregar el centre de submarinisme i portar café als monitors... tot això i molt més ho podràs aprendre amb una bona oferta que ens envien des de L’amfora via Facebook: si ets Advanced pot fer-te el Rescue + Primers Auxilis + Dive Master per 700 Euros. Això es deu a que ara certifiquen a través de SDI la vessant recreativa de la TDI, una certificadora que compta amb bastant respecte dins el món teki, i volen fer el llançament amb aquesta oferta. Per desgràcia el món s’acaba i només queda la data de 7 i 8 de maig per a fer activitats, i ells comencen el curs de Rescue.

Per últim, els de Mateua estan cercant idees via Facebook per a muntar una gimcana submarina abans del 25 de juny. La idea sembla interessat, aquestes coses són divertides i acaben amb quantitats ingents de cervesa. També estan promocionant  el Centre d’Interpretació del Peix, una iniciativa de la Confraria de Pescadors de L’Escala. Si els feu una visita teniu entrada gratis.


El comentari de la Ju: Com que vull canviar-me el jacket i les aletes i comprar un sec ja ens hem apuntat a les proves de Cressi i Mares... Ara falta que ho pugui pagar tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.