divendres, 27 de maig del 2011

Més que submarinisme: MIMA 2011

La fotografia submarina no m’apassiona. M’agrada fer-ne, capturo records, més que fer fotos perquè no sóc gens bo (mireu la foto de la capçalera), però em canso de mirar –ne: la majoria de fotografies no em diuen res, molts fotògrafs són grans tècnics però la majoria (especialment els aficionats amb coneixements) no saben transmetre. Ara bé, quan trobes una fotografia de copsa un moment especial, que és capaç de transmetre sensacions i que t’ubica de forma immediata al món submarí encara que estiguis a la oficina, una foto com aquesta, aleshores chapeau.

I d’això pretén anar el MIMA (Medes, Imatge i Medi Ambient), on des de el 8 i fins el 12 de juny s’ajuntaran alguns dels més grans, dels que saben fer i saben dir a nivell internacional. No estic molt segur de que aconsegueixin aquest objectiu, el de ser internacionals, però s’ha de reconèixer que es un esdeveniment relativament gran en el desert que representa la promoció del submarinisme i el que representa. De ben segur que els centres de busseig de la zona estan encantats amb la iniciativa.

Cartell del MIMA
En realitat menciono aquest esdeveniment pel toc medi ambiental que li donen, amb activitats per a nens i exposicions relacionades amb el mar i les Medes que, juntament amb l’open online on es poden veure fotos de tot el món, donen caràcter i el separen d’un simple concurs de fotografia submarina, ampliant així la quantitat de gent a la que pot interessar.

Si aneu al seu web veureu que és un autèntic despropòsit amb links erronis (probeu de mirar les Activitats Mediambientals) i informació referent a altres edicions (premsa del 2007 i 2008??), espero que la organització física estigui millor. De tota manera si us agraden les imatges submarines no us perdeu la galeria de fotos.

El comentari de la Ju: Gràcies al MIMA gent com jo pot descobrir que un nero és un mero com déu mana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.