dilluns, 20 de juny de 2011

Material de submarinisme: Masterlift Lady Beuchat

Submarinisme Test Beuchat
El "tenderete" de Beuchat. La Ju a punt de rebre el Masterlift.

Després de:
1.- un intent frustrat per la meteorolgia de testar el Kalia de Mares.
2.- no haver pogut fer un forat a l’agenda per cap de les múltiples proves de Cressi.
Aquest diumenge, per fi, tot va anar rodat per fer una inmersió com Déu mana amb el jacket MasterliftLady de Beuchat, gràcies a Masdebuceo i a Mateua.
Submarinisme. Jacket Masterlift Lady
El tall femení no representa cap avantatge per a la Ju
Jo tinc un Masterlift Sport i n’estic força contenta, però amb els anys he anat veient que s’hi podien millorar moltes coses. Sobretot tenia curiositat per veure si el tall femení  era una gran millora. Ara ja puc dir que, per mi , no suposa cap plus de comoditat. Després de donar de mamar a l’Adrià m’he quedat quasi sense pit, així que no tinc gaires problemes per aquesta banda.
imatge de submarinisme detall backpack Masterlift
Backpack amb doble tira i trim pockets
Primer em va sorprendre la subjecció de la botella. Aquest model té dues cintes amb anella metàl·lica  són molt més fàcils de posar i amb un ajustament més ferm que les de tipus tradicional.
També haig de fer esment a les proteccions lumbars encoixinades, realment còmodes, que presenta aquest jacket de Beauchat.
Finalment també vull comentar  el sistema de llast integrat que resulta fácil de posar i, sobretot, de treure. Encara que no el vaig poder probar sota l’aigua per falta de bossetes.
submarinisme_protecció lumbar jacket beuchat
Bona protecció lumbar. Del més destacat per a la Ju
Com que aquest jacket és l’upgrade lògic del meu, tot va ser molt intuitiu i fàcil. La immersió en sí no va anar tan bé com caldria perquè hauria necessitat una talla menys, però això no és culpa del model, si no de la model.


Però no tot em va agradar tant. Les anelles són de plàstic força cutre. I l’estètica deixa bastant que desitjar (encara que els jackets són tots bastant lletjos i poc afavoridors, la veritat).
Una altra vista de la paradeta
En general, em sembla una bona opció de compra. De totes maneres, no sé si me’l compraré perquè el que més em va agradar va ser el fet de provar material en sí. Estic decidida a fer tants tests com pugui!
Algunes dades:
Poder ascensional talla S: 20 lliures (uns 9 kg).
Pes: Uns 2,9 kg.
Sac de 210 Denier.
Butxaques per a llast: 2 de 5 kg i dos Trim pockets de 2,5 kg.
Preu: una mica més de 300€.El comentari d'en Car: La veritat és que sempre hem comentat que el jackets orientats a dones és limiten a pintar alguna cosa de rosa i augmentar substanciament el preu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.