dilluns, 9 de gener de 2012

Immersions en sec? No, amb sec!

Doncs aprofitant que de regal de sant a la Imma li pagaven el curs de sec, ens vàrem plantar tots a Tossa, al centre L’Àmfora per a fer un parell d’immersions. La veritat és que mirant el divelog, l’aigua estava a la mateixa temperatura que el mes de juny, quan vaig baixar al Marmoler amb el pijama sota el sec perquè la roba interior s’havia mullat amb la pluja de la nit: 17º.
La Imma i la Ju abans de la immersió

La Imma fent execicis


La imma en plena immersió
En la primera immersió, la Imma va fer els exercicis necessaris i vàrem fer un recorregut on, a més de veure un cavallet de mar!, hi havia un parell de pujades i baixades de cota importants, una bona manera d’aplicar els coneixements de buidat de vàlvula i control de flotabilitat amb el vestit sec, però també de fer pols l’oïda. Només al final va fer l’inevitable globus del novell en arribar a la cota de 3 metres sense anar buidant de forma reiterada. A la segona immersió ja va rectificar el petit error. Molt bé!!

Globazoo!
Final de la primera immersió
La segona immersió va ser més normaleta en quan a cotes, ens vàrem apropar a la cova per veure si veiem la tonyina que corre pel lloc, es veu que a l’anterior immersió un parell de submarinistes van veure el comportament que aquest animal desperta en la resta de peixos: fugen despavorits i et trobes amb moles de peix que venen cap a tu i desapareixen! No va haver-hi sort, però, encara que vàrem veure un dèntol de mida més que considerable i un parell de serps de terra. A més de la fauna habitual de la zona: sards, oblades, morenes congres, pops, una llagosta, una nècora, varis opistos, gambetes, crancs... 

Un pop encauat


Molts congres a Tossa!
També està ple d'escultures i altres ferralles.
Jo mateix amortitzant sec

 Ara a veure si arriven els raps aquest gener!!! I a seguir amortitzant el sec: quin invent!


El comentari de la Ju: Encara no el tinc amb mi però m'han regalat un sec pel meu 33è aniversari. Quines ganes de treure-li partit veient raps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.