dimecres, 21 de març de 2012

Viatge en el temps: la Fira de la Immersió

Doncs ja són 13 temporades d’una Fira de la Immersió que, encara que sembla que any rere any sigui cada cop menys important, la veritat és que ja fa unes edicions que es manté estable.
Entrada a la Fira
Cressi aposta per la Fira per segon any consecutiu
Per una banda Cressi ha vist que pot seguir sent la marca important de submarinisme de la Fira, ja que la resta segueix brillant per la seva absència. A destacar la nova línea de reguladors XS compact de colors, que són unes noves primeres etapes que es combinen amb les seves tradicionals segones. També les noves aletes Master Frog Tek, bastant impressionants, cares i tan noves que no estan encara al seu web en espanyol... però tots sabem que de xapuces n'hi ha a tot arreu, of course.
Els nous regus de Cressi. La Ju els troba horribles!

Aire retro de Poseidon. A mi m'agrada!
L’altre espai a destacar és De Profundis, que sempre munten un stand gran amb el seu material tècnic i que aquest any portaven el nou material Poseidon. Tenia ganes de veure uns neoprens amb aire retro que em van agradar força i uns escarpins amb disseny de la clàssica Convers. La veritat és que l’aposta pel disseny d’aquesta marca tècnica m’ha sorprés gratament.

El TIR. Espero testar-lo aviat!!

I la resta? Doncs els de sempre! Anar a la Fira de la Immersió és com una retrobada amb vells amics, allà estan, any rere any, fidelitzant a la seva parròquia i intentant captar nous clients. En la ronda de visites vàrem visitar als de Buceo Costa Brava que van incorporant noves avantatges i nous centres al seu carnet; Ramón Verdaguer estava un altre vegada amb el TIR 40, i aquest cop amb una iniciativa de les que fan que la visita ja pagui la pena: amb els de Costa Brava Divers, faran batejos d’aquest semitancat a preu de immersió!!  En breu faré la prova i el pertinent post.
"Rastrillo" vintage. Els preus no eren en pessetes!
No m’allargo més, bussegeu pels posts d’ara fa un any, més o menys tot és igual!!!
  
Aquests venien roba tèrmica xula i a bon preu.

El comentari de la Ju: L'any passat ens va quedar pendent el curs de nitrox i el busseig sota gel i ara, a més, volem provar el rebreather. Se'ns acumulen les propostes!

1 comentari:

 1. Hola , som uns nois d'11 i 12 anys que ja fa més d'un any que tenim una cadena de blocs i ara estem preparant la segona edició d'un concurs de blocs per blocs amb català i per totes les edats.Ens faria molta il•lusió que participessis.Per participar inscriviu-vos a : www.premiscodinablocs.net .

  Nil Codina
  Codirector de Codina Blocs
  nilcodina@yahoo.es
  codinablocs@ymail.com

  ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari.