divendres, 9 de setembre de 2011

Immersions a S'Agaró

Doncs en poc menys d'una hora i quart ens plantem al centre Sublimits (la pàgina està en construcció, però potser en un futur s'acaba, aquestes coses no se saben mai...), no sense perdren's primer, i coneixem en Sebastià. Cal dir que el centre disposa d'unes instal·lacions noves i bastant complertes, han obert aquest juny i la cosa es nota. Li falta, però, una dutxa que es trobarà a faltar a partir de l'hivern.


Zona de dessalat. Les gotes són de la carcassa. Sóc així de xapuces.
La zona de dessalat és àmplia i està a la part de darrera del centre, just al costat del pàrking.


La barca al costat de dos iots. Contrast.


La barca està al port de Platja D'Aro, i s'hi arriva en la furgoneta del centre.
En Jordi baixant
La primera  va ser La Xarxa, a Sant Feliu. Un trajecte d'uns 10 minuts en la barca i cap a baix. Aquesta imnmersió la vàrem compartir amb la Marta en Jordi i en Pau.La Marta ensenyant no sé què. Es nota que és mestre.
Va anar força bé, encara que curta perquè en Pau es va fotre el 15 en poc temps. Cal dir que la immersió és força profunda, i a la que et despistes estàs a més de 27 metres.
un pop encauat.
No vàrem arribar al final, a la xarxa, però va estar divertida: poca corrent, encara que es notava en tornar, i bona visibilitat.
Si hagués estat ple!!
A més de la fauna, també vàrem trobar una mica de merda. Ja se sap, el respecte per la natura es cosa d'altres.

El "quintillo"
La segona immersió va ser a La Llosa d'Aro. Uns minutets buscant la punta, que està a uns 6 metres de fondaria i es veu des de superfície, i cap abaix. És senzilleta i poc fonda. Guiava la Ju i no ens vàrem perdre.Un altre pop encauat.

Una morena
En ser menys profunda vàrem estar força més temps. És una immersió interessant. La meitat de coses que vàrem veure no tenen foto perquè es va entelar la carcassa. No vaig pensar a tapar la càmera amb una tovallola i passa el que passa. Segeixo sent així de xapuces.Un nudi. Aquesta foto m'agrada. I l'he fet jo!
Pujant pel cap de l'àncora
Totes les fotos estan fetes a poca profunditat i a la tornada de la immersió. Per això no hi ha testimoni de les restes del vaixell que hi ha a la zona.


 

Al costat del cap de l'àncora hi havia aquests nudis amb unes postes.

La immersió va ser molt relaxada. Per repetir com a segona sense problemes.


S'ha acabat!! Més gotes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.